Referenties

…daarnaast geeft het heel snel inzicht in posities en meningen die er leven in de groep en maakt het het snel en makkelijk mogelijk om de verschillende perspectieven aan het woord

Carole brengt met haar unieke aanpak energie, afwisseling, beweging en informeel contact tussen mensen tot stand. Het versnelt de cohesievorming, ook binnen een grotere groep mensen, misschien ook omdat je met zijn allen ‘iets hebt gedeeld en gedaan’. En daarnaast geeft het heel snel inzicht in posities en meningen die er leven in de groep en maakt het het snel en makkelijk mogelijk om de verschillende perspectieven aan het woord te laten. Carole zelf is op een plezierige én duidelijke manier in staat om mensen ‘mee te nemen’ en overwint de schroom die mensen hebben met verve.

Ad Kroft, Directeur, About Governance.

 


Als je een groep aan het werk wilt hebben zonder dat ook maar iemand zich er aan onttrekt dan is Carole Beelen de persoon om dat voor elkaar te krijgen.

Als je een groep aan het werk wilt hebben zonder dat ook maar iemand zich er aan onttrekt dan is Carole Beelen de persoon om dat voor elkaar te krijgen. Tot op heden heeft niemand kunnen evenaren wat Carole doet om een groep in beweging te krijgen. Door de toepassing van zelf ontwikkelde activerende werkmethoden wordt iedereen meegezogen in het proces en wordt ook werkelijk wat bereikt. Als u wilt dat mensen zich niet kunnen verstoppen in groepen en zich (deels) onthouden van discussies dan is Carole Beelen de aangewezen persoon om deelnemers te laten participeren in trainingen.

Drs. Stefan N. Betting RA, docent bij Nyenrode Business Universiteit.

 


Deze wijze van introductie bindt de groep voor de rest van de sessie tot een inspirerende krachtbron van sàmenwerken en samen wèrken

De persoonlijkheid van Carole, vermengd met een gezonde dosis charme, staat garant voor een introductie procedure waarbij mensen die elkaar menen te kennen, elkaar écht leren kennen. Deze wijze van introductie bindt de groep voor de rest van de sessie tot een inspirerende krachtbron van sàmenwerken en samen wèrken, hetgeen uitmondt in een platform voor de toekomst.

Robert Bloemers, Managing Director Imbema Groep.

 


Door de diverse werkvormen zijn de bijeenkomsten zeer afwisselend én het leidt tot verrassende resultaten

Met ons team hebben wij samen met Carole een reeks van sessies gedaan. De sessies waren gericht op het weer op orde krijgen van de teamspirit. Carole bereidt de trainingen heel goed voor en bespreekt helder wat wij met elkaar gaan doen. Tijdens de training wordt het gehele team intensief betrokken. Door de diverse werkvormen zijn de bijeenkomsten zeer afwisselend én het leidt tot verrassende resultaten. Wat daarnaast prima werkt is het enorme enthousiasme en de energie die Carole uitstraalt. Dat heeft een dynamiserend effect op de groep, met tot gevolg dat wij terug kijken op zeer geslaagde sessies.

John Wisse, partner Deloitte